Stomende seks in de sauna - geheimen van een meisje van plezier

Auteur: denachtvlinder.com @seksx.verhalen 

“Al geruime tijd werk ik als meisje van plezier. Een luxe poes, een snolletje of een geile meid. Noem mij wat jij wilt…. Ik houd van seks, met verschillende mannen. Sinds een paar weken werk ik voor een luxe club, waar mannen mij inhuren voor 2 uur, 1 dag of zelfs een overnachting. Als jij mij inhuurt, gebeurt dat in alle discretie. Je vrouw komt er niet achter.”

“De dampende stoom in de sauna geeft onze seks- rendez-vous een extra prikkeling. Mijn naakte lichaam tegen het zijne. Zijn hunkerende vingers over mijn lichaam. Zoals altijd ben ik iets te vroeg voor mijn afspraak. Ik heb nog even de tijd om mijn lippen te stiften. Met een geroutineerde beweging pak ik mijn lippenstift en kijk in mijn spiegeltje. Langzaam en beheerst schilder ik mijn lippen vuurrood. Tevreden bekijk ik mezelf, ik geef mezelf een dikke 8. Snel kijk ik even in de ruiten van het saunacomplex. Ik zie er goed uit. Geheel in stijl gekleed zoals mijn rendez-vous het wilde. Voor deze speciale seks date heb ik rode lingerie gekocht aangezien dat zijn wens was.

Mijn grote borsten zitten verpakt in luxe kanten lingerie.

Daarboven ben ik gekleed in een strak zwart jurkje die mijn vormen goed benadrukt. Mijn rode naaldhakken maken mijn outfit af. Ik loop wat heen en weer om het saunacomplex eens te bekijken. Bij elke stap die ik neem, klinkt het geluid van mijn hoge hakken. Het is hier rustig.

De vele bomen rondom het complex verhullen de broeierige sfeer van deze besloten sauna. Ik neem alles in me op. Op het moment dat ik op mijn horloge wil kijken, rijdt er een grote BWM naar de ingang. Een chauffeur stapt uit en haast zich naar het bijrijdersportier.

 

Een ietwat kalende zakenman bekijkt me vluchtig vanuit het raampje van de auto.

Hij stapt uit, terwijl zijn chauffeur de deur voor hem openhoudt. Ik zie een verzorgde man, middelbare leeftijd. Hij heeft een bril. Schijnbaar zakt deze af, steeds duwt hij zijn bril terug op zijn neusbrug. Ondertussen bespreekt mijn date wat met zijn chauffeur. Na een paar knikjes en een blik op zijn horloge loopt mijn klant mijn kant op. Hij kijkt me niet eens in mijn ogen, en loopt voor mij uit. Bij de receptie regelt hij wat en wenkt mij dan. Ik loop naar hem toe, en hoop echt dat hij wat vriendelijker gaat worden.

De receptioniste loopt voor ons uit naar een zijvleugel. In deze ruimte zijn diverse sauna’s, een zwembad en relaxstoelen. De aangename warmte komt je tegemoet. Ze legt uit waar we ons kunnen uitkleden en geeft ons dikke, zachte handdoeken. De receptioniste loopt weg en laat ons achter. Tegen de tijd dat we alleen zijn, draait hij zich om en kijkt me aan. Of althans…zijn ogen glijden langzaam langs mijn lichaam. Hij stapt naar voren:” Ik ben Frits. Hoe heet jij?” Zonder mijn antwoord af te wachten gaat hij door met zijn verhaal.

“Ik huur vaker hoertjes, voor een paar uur. Vandaag heb ik weinig tijd, dus stel ik voor dat we meteen beginnen.”

Zijn woorden klinken nog na in mijn oren, en ik weet niet goed wat ik met deze informatie moet doen. Schijnbaar is dit een man die graag de touwtjes in handen neemt. Als hij graag wil dat ik me braaf gedraag, dan zal ik dat doen. Met mijn liefste glimlach sta ik voor hem, en hij leidt me naar de kleedkamer.

Hij heeft dit gedeelte van de sauna afgehuurd, dus zijn we alleen. Niemand om ons heen. Frits wil dat ik hem uitkleed. Ik loop naar hem toe, terwijl ik naar hem kijk. Verleidelijk sta ik bijna tegen hem aan. Dichtbij genoeg om zijn aftershave te ruiken, en zijn versnelde ademhaling op te merken. Teken dat hij mij aantrekkelijk vindt. Mijn handen bewegen soepel over zijn overhemd en ik maak knoopje voor knoopje los.

Ik wil zijn overhemd langzaam uittrekken maar hij wordt ongeduldig. Frits glimlacht verontschuldigend:” Sorry, maar ik heb weinig geduld. Ik heb dat lingerie setje voor je gekocht, laat het me zien”. Hij maakt de rits van het strakke jurkje los zodat het losjes op de grond valt. Ik stap eruit uit mijn jurk en laat hem met een geile blik mijn nieuwe setje zien.

 

Zijn blik blijft rusten op mijn borsten. Hij kust en likt mijn kanten bh.

Met zijn handen glijdt hij best ruw over mijn lichaam. Zijn vingers zijn aangekomen bij mijn borsten en tepels. Hij kickt op de kanten stof en likt eraan terwijl hij mijn borsten vrij ruw kneedt. Hij hijgt en wilt dat ik nu met hem de sauna in ga. Ik wil mijn lingerie en hakken uitdoen, maar Frits wilt daar niets van weten.

Hij gebiedt me om voor hem uit te lopen naar de sauna. Gekleed in felrode lingerie compleet met mijn rode naaldhakken merk ik dat het glad op de vloertegeltjes. Het is best een uitdaging om zo sexy en elegant naar de sauna te bewegen. Intussen wordt er niets gezegd. Niet door mij en niet door mijn seks-date. Tijdens het lopen beweeg ik mijn heupen, zodat ik extra vrouwelijk overkom. Verleidelijk kijk ik over mijn schouder als ik de deur van de sauna opendoe.

“Ga op het bovenste bankje zitten met je benen wijd”, eist Frist. Braaf doe ik wat hij me opdraagt, en ik ga zitten met mijn benen ver uit elkaar.

 

Hij begint mijn kutje te likken, door mijn kanten slipje heen.

Frits is naakt en ik zie een lekkere grote pik. Er wordt geen woord gesproken terwijl hij plaats neemt op het bankje onder mij. Snel haalt hij zijn bril van zijn gezicht, en legt deze keurig op een bankje neer. Daarna draait zich naar me toe, zodat hij tussen mijn benen zit. Ongeduldig en gulzig begint hij mijn kutje te likken, door mijn slipje heen. Ik vind het erg geil te zien hoe opgewonden hij hiervan wordt. Kreunend drukt hij steeds harder op mijn klitje, en zijn tong likt mijn hele kutje. Mijn hele onderbuik begint te tintelen en ik merk dat ik er erg geil van wordt.

Ik hijg en mijn lijf kronkelt onder zijn aanrakingen. Zijn handen kneden mijn borsten ruw, en hij stopt met likken. Terwijl hij mijn lingerie aan blijft raken, lijdt hij me naar beneden. Hij drukt me op mijn knieën, zodat ik vlakbij zijn harde pik zit. Zijn lul is zachtroze en er loopt al voorvocht uit. Zijn handen drukken mijn hoofd naar beneden, naar zijn keiharde paal. Behendig draai ik zachtjes rondjes om zijn eikel waarna ik zijn heerlijke pik in mijn mond neem.

Frits kreunt en beweegt zijn pik steeds sneller in mijn mond.

Terwijl hij mijn hoofd op en neer laat gaan, beweegt hij zijn lul steeds sneller in mijn mond. Ineens staat hij op, en trekt me aan mijn arm ietwat onhandig en ruw omhoog. Hij kust nu ineens, heel teder mijn borsten. Weer dwars door de kanten bh. Hij pakt zijn pik, en brengt deze in mij. Ik ben erg vochtig, en merk dat ik het een geil gevoel geeft. De grote lul van Frits vult mij goed.

Staand hebben wij stomende seks, daar in de sauna. Steeds harder beweegt zijn pik in mij, steeds sneller. Terwijl Frits mij keihard neukt, streel ik mijn klitje. De warme sauna gecombineerd met onze geilheid zorgen ervoor dat ik wat licht word in mijn hoofd. Ik voel een tinteling in mijn onderbuik die steeds heftiger wordt. Mijn seksdate hijgt en zweet. Hij leunt met zijn hand tegen de muur op het moment dat hij krachtig klaarkomt.

Zijn warme zaad druppelt langs mijn been.

Er is niet veel meer voor nodig, voor ik ook kom. Mijn vingers weten precies wat ze moeten doen. Ik verwen mezelf terwijl mijn date naar mij kijkt en me aanmoedigt. Eindelijk kom ik ook tot een orgasme. Ik had er zo naar uitgekeken. We kijken naar elkaar.

Even later stap ik onder de douche, Frits staat naast me. Ik was zijn lichaam en hij droogt zich snel af. Even snel als deze afspraak begon, zo snel is deze ook weer afgelopen. “Ik ga nu weg naar mijn afspraak, maar jij kunt nog even blijven hier. Het is tenslotte nog steeds afgehuurd en alleen voor jou”.

Ietwat verdwaasd zwaai ik hem gedag. Ik kom onder de douche vandaan. Het is erg stil hier, en geniet ervan dat ik de enige ben. Langzaam laat ik mijn lichaam glijden in een warm bubbelbad.”

Lees alle verhalen van de nachtvlinder hier -> denachtvlinder.com

Laat een reactie achter